Festival Kοσμήματος… 3 ημέρες γιορτής για το κόσμημα, το ρολόι, το αξεσουάρ !

Festival Kοσμήματος… 3 ημέρες γιορτής για το κόσμημα, το ρολόι, το αξεσουάρ !

Ο starodigos.gr δίνει βήμα, προβάλει και προωθεί τις δημιουργίες των Ελλήνων κοσμηματοποιών. Εδώ θα βρείτε αφιερώματα για κοσμηματοπωλεία και εξαιρετικούς Έλληνες δημιουργούς κοσμημάτων.

Υπέροχες δημιουργίες από χρυσό, ασήμι, πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες, εναλλακτικά υλικά όπως άλλα μέταλλα, ξύλο, δέρμα, πλαστικό, pvc, γυαλί και πηλό.

Κλασικά και μοντέρνα ρολόγια, σε πολλούς τύπους και εξαιρετικά πρωτότυπα αξεσουάρ που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό.

Μοναδική ευκαιρία, για τους δημιουργούς που προσδοκούν την προώθηση και πώληση των προϊόντων τους σε νέες αγορές, αποτελεί το πρώτο πανελλήνιο Festival κοσμήματος που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 9 Δεκεμβρίου 2018, στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου.

Πρόκειται για μια τριήμερη γιορτή με αντικείμενο το κόσμημα, το ρολόι και τα αξεσουάρ.

Σε αυτό τη γιορτή κοσμήματος, το ευρύ κοινό θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να επισκεφθεί μια διοργάνωση φεστιβαλικού χαρακτήρα, να πραγματοποιήσει αγορές, να γνωρίσει τους δημιουργούς, να θαυμάσει μοναδικά αντικείμενα τέχνης, να ανακαλύψει την πλούσια ποικιλία που διαθέτει ο χώρος της κοσμηματοποιίας, της ωρολογοποιίας και των αξεσουάρ στην Ελλάδα.

Το πανελλήνιο Festival κοσμήματος αποτελεί μια καινοτόμο δράση που φέρνει αέρα ανανέωσης στον τρόπο προώθησης των επιχειρήσεων, ανταποκρίνεται με θετικό τρόπο στις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή και θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα που θέτουν παρόμοια project «Jewellery Art Fair» που γίνονται στο εξωτερικό.

Πρωταγωνιστές του festival Κοσμήματος, τα εργαστήρια παραγωγής κοσμημάτων, οι σχεδιαστές, τα καταστήματα λιανικής, οι οίκοι και οι έμποροι ρολογιών, και βέβαια όσοι σχεδιάζουν και εμπορεύονται accessories. Όλοι δηλαδή όσοι υπηρετούν την τέχνη του “κοσμώ” σε όλες του τις εκφάνσεις.

Τρεις ημέρες θετικής διάθεσης, γεμάτες χαρά και αισιοδοξία σε έναν προσεγμένο χώρο, στον οποίο, παράλληλα με την εμπορική δραστηριότητα θα πραγματοποιηθούν στοχευμένες και ποικίλες εκδηλώσεις με συγκεκριμένη θεματική για την προσέγγιση διαφορετικών «target group» (π.χ. Γάμος, Βάφτιση, Δώρο κ.α.)που θα διαμορφώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα που επιθυμούμε να συνοδεύει τη διοργάνωση.

 

Σκοπός μας, είναι η δημιουργία ενός σημαντικού θεσμού, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και ετήσιο ραντεβού συνάντησης των δημιουργών και των εμπόρων με το καταναλωτικό κοινό.

Να δημιουργήσουμε δηλαδή μια έκθεση φεστιβαλικού χαρακτήρα, ως τόπο συνάντησης όπου θα πραγματοποιούνται αγοραπωλησίες τόσο μεταξύ των απλών καταναλωτών όσο και μεταξύ των εμπόρων.

Η διοργάνωση αυτή απευθύνεται και είναι ανοιχτή προς όλους. Γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας που φροντίζουν την εμφάνισή τους και πραγματοποιούν αγορές για εκείνους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το Festival εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών εκδηλώσεων (παρουσιάσεις τάσεων, κλασικών και σύγχρονων, παρουσιάσεις δημιουργών, διαγωνισμοί, κληρώσεις κτλ.).

Αξιοποιήστε και εσείς αυτή την ευκαιρία, γίνετε μέρος της πρώτης μεγάλης πανελλήνιας διοργάνωσης, και γνωστοποιήστε τη δραστηριότητά σας και τα προϊόντα σας στο ευρύ κοινό. Έτσι θα πραγματοποιήστε άμεσα πωλήσεις και αυξήστε τα έσοδά σας.

Ακόμη λαμβάνοντας μέρος στο festival κοσμήματος αδράξτε την ευκαιρία να ενδυναμώστε την εικόνα της επιχείρησής σας. Επωφεληθείτε στο πλαίσιο του Marketing, ενισχύοντας το δίκτυο πωλήσεων και το σύστημα προβολής που διαθέτει η επιχείρησή σας έως σήμερακαι βγείτε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Το Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου που θα πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο Festival κοσμήματος συγκεκριμένα βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 106 έναντι του Άλσους Περιστερίου στην Αθήνα.

Ο χώρος εξυπηρετείται από πυκνό δίκτυο συγκοινωνιών, διαθέτει δωρεάν Parking δυναμικότητας 1.000 θέσεων και είναι συνυφασμένος με δεκάδες εμπορικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, Festival κτλ.

Για τη μορφολογία του χώρου διεξαγωγής του Festival και τη διακόσμηση του, εργάζεται μία σημαντική ομάδα αρχιτεκτόνων, διακοσμητών και γραφιστών, που με τις παρεμβάσεις τους θα δώσουν “χρώμα” στο χώρο και θα δημιουργήσουν όλα εκείνα τα εναλλακτικά χαρακτηριστικά που θα καταστήσουν το Festival μοναδικό, και θα αποτελέσουν τον καμβά πάνω στον οποίο οι εκθέτες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δωρεάν parking για όλους! Λάβετε και εσείς μέρος στο πανελλήνιο festival κοσμήματος και μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να αναδείξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας !

 

Μοιραστείτε το!

Comments