Αφήστε τα λουλούδια …. να σας φτιάξουν τη διάθεση !

Αφήστε τα λουλούδια …. να σας φτιάξουν τη διάθεση !

Τα λουλούδια δημιουργούν αλλά και φανερώνουν πλειάδα συναισθημάτων. Με τα αμέτρητα χρώματα και αρώματά τους, συμπληρώνουν τις ιδιαίτερες στιγμές μας και τις κάνουν μοναδικές.

Ένα μπουκέτο ανάλογα την περίσταση, μπορεί να αποτελέσει μία ευχάριστη έκπληξη για να ευχηθούμε χρόνια πολλά, να πούμε ευχαριστώ, περαστικά, σ’ αγαπώ, συγχαρητήρια, συλλυπητήρια ακόμη και συγνώμη .

Τα λουλούδια ομορφαίνουν και ζωντανεύουν τους χώρους που ζούμε αλλά και εργαζόμαστε. Δημιουργούν μια διαφορετική ατμόσφαιρα στον προσωπικό μας χώρο, στον κήπο, στο γραφείο αλλά και σε κάθε σημαντική κοινωνική μας εκδήλωση και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Στη Ρόδο οι λάτρεις των λουλουδιών εμπιστεύονται το ανθοπωλείο ….. και συγκεκριμένα την/τον κυρία/κύριο  …… Από το 19…. φροντίζει να ικανοποιεί κάθε γούστο και επιθυμία των πελατών της/του, προσφέροντας το ιδανικό αποτέλεσμα ανάλογα την περίσταση.

Η πολύχρονη εμπειρία της κυρίας … στο χώρο, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη της για το αντικείμενο, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση πως το αποτέλεσμα της σοβαρής δουλειάς της, με έμφαση στην ποιότητα, τη φρεσκάδα και τη συνέπεια θα σας καταπλήξει!

Στο γάμο ή τον αρραβώνα σας, πρέπει όλα να είναι συνδυασμένα άψογα. Λουλούδια, υλικά, χρώματα που αντανακλούν το προσωπικό σας γούστο αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Στο ανθοπωλείο ….. , η κυρία …., θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλα όσα θα κάνουν αυτή τη μέρα να ξεχωρίζει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Από τις λαμπάδες μέχρι τα νυφικά μπουκέτα, από τη διακόσμηση του χώρου της εκκλησίας και της δεξίωσης μέχρι και το αυτοκίνητο.

Όσον αφορά στην βάφτιση; Πλούσιες γιρλάντες, πολύχρωμα λουλούδια, ζωηρές συνθέσεις, υλικά με φαντασία και πολλές ακόμα ιδέες, θα κάνουν την πρώτη εμφάνιση του μωρού σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Λίγα λουλούδια λένε όσα οι λέξεις δεν μπορούν. Στο κατάστημά ….. θα βρείτε ακόμα και ότι χρειάζεστε για να πείτε συλλυπητήρια.

Υλικά της φύσης, μεγάλη ποικιλία λουλουδιών που είναι πάντα φρέσκα και συνδυασμένα άψογα, σας προσφέρονται σε πρωτότυπες δημιουργίες εμπνευσμένες με ιδιαίτερο γούστο και σε οικονομικές τιμές.

Στο ανθοπωλείο ….. μπορείτε να βρείτε ανθοσυνθέσεις, καλάθια, μπουκέτα και μωρότουρτες για γέννηση αλλά και τόσες άλλες δημιουργίες για τη γιορτή της μητέρας του πατέρα, για την ημέρα των ερωτευμένων και οποιαδήποτε άλλη περίσταση επιθυμείτε να πλαισιώσετε με λουλούδια, σε πανδαισία χρωμάτων.

Ρωτήστε για τις τιμές και τις προσφορές, στα πακέτα για τον στολισμό των κοινωνικών εκδηλώσεων σας .

Μοιραστείτε το!

Comments