Απολυμαντική… και ξέγνοιαστε από τα ενοχλητικά ζωύφια

Απολυμαντική… και ξέγνοιαστε από τα ενοχλητικά ζωύφια

Το καλοκαίρι πέρασε, όμως  οι ανεπιθύμητοι και απρόσκλητοι επισκέπτες παραμένουν…

Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ιπτάμενους νυχτερινούς εισβολείς που μας τσιμπούν και μας χαλάνε τον ύπνο, τις ενοχλητικές μύγες, τις ανατριχιαστικές κατσαρίδες, τα ποντίκια αλλά και τα πάσης φύσεως έντομα που εμφανίζονται τους θερινούς μήνες.

Στη χώρα της ηλιοφάνειας και των υψηλών θερμοκρασιών, έχουμε την είναι ανάγκη να αισθανόμαστε όμορφα, και να απολαμβάνουμε τις χαλαρές οικογενειακές μας στιγμές. Χωρίς ζωύφια στο εξοχικό, το σπίτι ή και την επιχείρηση μας, να μας αναστατώνουν και να μας χαλούν τη μεσημεριανή ξεκούραση ή μια ωραία χαλαρή βραδιά με φίλους .

Ωστόσο τα απλά εντομοκτόνα για την καταπολέμηση τους σε πολλές περιπτώσεις δεν προσφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, έχουν και πολλές απαγορεύσεις αφού ουσιαστικά πρόκειται για τοξικά δηλητήρια με φρικτές επιπτώσεις τόσο στο περιβάλλον όσο και σε εμάς τους ίδιους.

Για αυτούς ακριβώς τους λόγους, προκειμένου να εξασφαλίσουμε πως τίποτα δεν θα μας χαλάσει τη διάθεση, τι πιο ιδανικό από το να απευθυνθούμε στους ειδικούς;

Στη Ρόδο άμεση, δραστική και αξιόπιστη λύση σε κάθε αντίστοιχο πρόβλημα θα σας δώσει η … απολυμαντική.

Με ένα και μόνο τηλεφώνημα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της  έρχεται τάχιστα σε οποιοδήποτε χώρο σας και εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε κάθε ανάγκη. Με εμπειρία και τεχνογνωσία μπορεί να διαχειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί, προσφέροντας παράλληλα άψογες εργασίες στις καλύτερες τιμές.

Με την πιστοποίηση ISO 9001:2008 που διαθέτει μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή για εσάς, την οικογένεια σας αλλά και το περιβάλλον.

H … απολυμαντική είναι πάνω από … χρόνια Leader στον τομέα της απολύμανσης σε όλη τη Ρόδο. Έχει συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό γεγονός που της επιτρέπει να πρωτοπορεί σε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας σε όλη τη Ρόδο αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Τip:

Η … απολυμαντική είναι η μόνη στη Ρόδο που έχει αναπτύξει το  Barcode System, που εγγυάται την 100% πρόσβαση σε όλους τους χώρους του πελάτη. Επιπλέον διαθέτει online παρακολούθηση εφαρμογών , και πρόσβαση όλων των πελατών στα αρχεία που τους αφορούν, με την πρωτοποριακή εφαρμογή, E- Services.

Μοιραστείτε το!

Comments