Για ψαράκι και θαλασσινά στο ….

Για ψαράκι και θαλασσινά στο ….

Σε μια εποχή που η αναζήτηση του καλού ποιοτικού φαγητού δεν αποτελεί πια πολυτέλεια, οι σωστές ψαροταβέρνες μας εμπνέουν και δείχνουν ότι το φρέσκο και το ανεπιτήδευτο, σε τιμές φιλικές, εκπαιδεύουν μια νέα γενιά ψαροφάγων.

Το γαστρονομικό τοπίο για τους ψαροφαγάδες και στη Ρόδο διευρύνεται συνεχώς, αυξάνοντας ολοένα και περισσότερο τις απαιτήσεις για ποιότητα. Εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσεγμένες μαγειρικές τεχνικές, ευφάνταστες συνθέσεις που συνωμοτούν για απίθανες θαλασσινές σπεσιαλιτέ και απολαύσεις.

Πιάτα εξαιρετικά, προσεγμένα που καλύπτουν ακόμη και τους πιο εξειδικευμένους ουρανίσκους αλλά και τα πιο απαιτητικά γούστα θα απολαύσετε στο ουζερί ταβέρνα ….

Ένα μοναδικό εστιατόριο με θαλασσινές νοστιμιές και προσεγμένα πιάτα βασισμένα στις αρχές της μεσογειακής κουζίνας. Σε ένα άριστο περιβάλλον όπου το γεύμα συνδυάζει την απόλαυση με την εκπληκτική θέα που προσφέρει το ειδυλλιακό λιμάνι της Ρόδου.

Η εξαιρετική ποιότητα φαγητού, οι μεγάλες μερίδες και οι χαμηλές τιμές αποτελούν το τρίπτυχο της επιτυχίας που έχει καθιερώσει το  …. στις κορυφαίες επιλογές των καλοφαγάδων της πόλης!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

 

Με δυσκολία κάποιος μπορεί με μια μόνο ματιά να επιλέξει από το μενού τι θα ήθελε να παραγγείλει. Η ποικιλία στα πιάτα είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Τη λαχταριστή και πεντανόστιμη γαριδομακαρονάδα; Τα φρέσκα ψάρια, τα αχνιστά μύδια, τις ολόφρεσκες σαλάτες ή τα τραγανά τηγανητά κολοκυθάκια;

Η ποικιλία των καλών κρασιών, το ούζο ή το κοριαντολίνο που ρέουν άφθονα, θα συνοδεύσουν άριστα το φαγητό σας και θα συμπληρώσουν τη συνταγή μιας επιτυχημένης εξόδου.

Το μενού του καταστήματος όμως δεν μυρίζει μόνο θαλασσινά!Αξίζει να δοκιμάσετε και τα κρεατικά της ώρας που επίσης θα σας καταπλήξουν!

Η καθημερινή αναζήτηση του φρέσκου και το σωστό σέρβις με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών, αποτελούν για τον κύριο … βασικές αρχές για σωστή εξυπηρέτηση αλλά και την εγγύηση σας για μια ιδανική έξοδο.

Αυτή είναι άλλωστε η φιλοσοφία που διατηρούν από το …. που άνοιξαν το ουζερί ταβέρνα. Οι άνθρωποι του … αναδεικνύουν την εκλεκτή κουζίνα τους χρησιμοποιώντας προϊόντα της Ροδιακής γης όπως το παρθένο ελαιόλαδο, τα φρέσκα ψάρια και τα ντόπια κρεατικά.

Μοιραστείτε το!

Comments