Νεότητα και ομορφιά χωρίς νυστέρι από τη Δρ. Μαρία …..

Νεότητα και ομορφιά χωρίς νυστέρι από τη Δρ. Μαρία …..

Ρυτίδες…Ο εφιάλτης κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της και προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Πως αντιμετωπίζεται όμως ο πρώτος πανικός όταν πρωτοεμφανιστούν; Πώς γίνεται η αντιμετώπιση τους;

Τα τελευταία χρόνια οι μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Ο χρόνος γυρίζει πίσω χάρη σε νέες μεθόδους που υπόσχονται ένα γρήγορο, ανώδυνο και κυρίως φυσικό αποτέλεσμα.

Πολύτιμο “όπλο”ομορφιάς που εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα, ορατά σε μία μόλις επίσκεψη. Στην κατηγορία των μη χειρουργικών θεραπειών αντιγήρανσης ανήκουν τα laser, το botox, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία, τα βλαστοκύτταρα αλλά και πολλές ακόμη μη χειρουργικές τεχνικές λείανσης των ρυτίδων.

Για σύγχρονη αντιμετώπιση της πρόκλησης που λέγεται αντιγήρανση με πλειάδα μέσων αντιγήρανση χωρίς νυστέρι ο odigosrodou.gr  σας προτείνει το ……. ένα πρότυπο κέντρο κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.

Ο καλαίσθητος αυτός χώρος δημιουργήθηκε από τη Δρ.  ……δερματολόγο-αφροδισιολόγο εξειδικευμένη στην αισθητική ιατρική και κοσμετολογία.

Με την πείρα, την εμπειρία και τη σωστή καθοδήγηση των ειδικών της κλινικής, θα επιλέξετε τη μέθοδο που ταιριάζει ακριβώς στην επιδερμίδα σας ώστε οι ρυτίδες να πάψουν πια να αποτελούν πηγή άγχους για εσάς.

Στο …… αντιμετωπίζονται ακόμη και όλες οι δερματικές ασθένειες ενηλίκων και παιδιών, καθώς και τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Το ιατρείο διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και laser για αισθητικές και δερματολογικές θεραπείες για το πρόσωπο και για το σώμα, όπως αποτρίχωση με laser, θεραπείες αντιγήρανσης και αδυνατίσματος.

Το ιατρικό προσωπικό του κέντρου είναι άριστα καταρτισμένο στο χειρισμό των μηχανημάτων laser, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια στην εφαρμογή των νέων θεραπειών χωρίς νυστέρι.

Στην  μπορείτε να μυηθείτε στα μυστικά του Βotox -Dysport .Πρόκειται για τη βοτουλινική τοξίνη η οποία μπλοκάρει την απελευθέρωση χημικής ουσίας των νευρικών κυττάρων (ακετυλχολίνη) που προκαλεί τη σύσπαση των μυών. Έτσι η κίνηση των μυών εξασθενεί και η δημιουργία ρυτίδων καταργείται για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η δράση του φαρμάκου. 

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Διαρκεί 5-10 λεπτά και γίνεται στο ιατρείο. Ενδείκνυται στις οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, στις κάθετες ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, στο πλάι των ματιών το γνωστό ως πόδι της χήνας και σε επιλεγμένες περιπτώσεις στο άνω και κάτω χείλος αλλά και στο λαιμό. Διαρκεί 3-8 μήνες.

Μια ακόμη μέθοδος ανώδυνη μέθοδος για να πούμε αντίο στις ρυτίδες αποτελεί το υαλουρονικό οξύ. Αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας το οποίο παράγεται από τους ινοβλάστες. Έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς και με αυτό τον τρόπο να ενισχύει την ενυδάτωσή του.

Είναι ιδανικό για το γέμισμα ρυτίδων που έχουν ήδη σχηματιστεί, σε σημεία όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες, τα ζυγωματικά, τα χείλη αλλά και σε όλο το πρόσωπο, σε σημεία που ο οργανισμός έχει χάσει τον όγκο του και τη σφριγηλότητά του. Διαρκεί 1-3 έτη.

Για αποτέλεσμα που θα σας αφήσει άφωνους προτείνεται η μέθοδος FRAXIONAL RF.Η διαφοροποίηση και η μοναδικότητα του fractional rf SCARLET είναι ότι επιτυγχάνει ογκομετρική σύσφιξη. Αυτό οφείλεται στη μοναδική επίδραση από την απευθείας παροχή θερμότητας μέσω των μικρουπολογιστικών βελονών fractional. Στοχεύει στην επιδερμίδα και στο χόριο με βάθος ελεγχόμενο από 0.5 μέχρι 3.5 mm. Τα αποτελέσματα που βλέπουμε στην επιδερμίδα, είναι η μείωση του μεγέθους των πόρων, τα επιφανειακά σημάδια, η βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Στο χόριο γίνεται άμεση σύσφιξη με τη δημιουργία νέου αυτόλογου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι αποτελεσματικά στη βελτίωση των άνω και κάτω βλεφάρων, στις γραμμές έκφρασης και στην ανανέωση των χειλιών που αποκτούν όγκο και υγεία. Ακόμη επιλύει πολλά προβλήματα, όπως χαλάρωση, υπερμελάχρωση, μέλασμα, ακμή, ουλές ακμής, ραγάδες και άλλα.

Έτσι το δέρμα φαίνεται απαλό, φωτεινό, ανθεκτικό και σφιχτό εκ των έσω. Τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε από την πρώτη θεραπεία ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Η θεραπεία γίνεται όλο το χρόνο χωρίς τον κίνδυνο υπερμελάχρωσης τους θερινούς μήνες. Χρειάζονται 3 συνεδρίες μια κάθε μήνα και συντήρηση μια η δυο φορές το χρόνο.

Η θεραπεία με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες Platelet Rich Plasma ή αλλιώς PRP ήρθε και στη Ρόδο. Πραγματοποιείται με στόχο τη δημιουργία νέων κυττάρων χρησιμοποιώντας τα κύτταρα του ίδιου του οργανισμού μας αιμοπετάλια. Χρησιμοποιείται δηλαδή η επουλωτική ικανότητα του αίματος του ίδιου του ατόμου ώστε να ενεργοποιηθούν τα δερματικά κύτταρα. Έτσι ξεκινά η παραγωγή κολλαγόνων και ελαστικών ινών και άρα η ανανέωση του δέρματος.
Οι περιοχές που εφαρμόζεται είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντελκοτέ, χέρια αλλά και στο σώμα για αντιμετώπιση ραγάδων όπως και στο τριχωτό της κεφαλής για τριχόπτωση ειδικά για ανδογεννετική αλωπεκία.

Η μέθοδος αυτή ενδείκνυται σε περιπτώσεις αφυδάτωσης, φωτογήρανσης, σε λεπτές αλλά και βαθιές ρυτίδες, σε ουλές ακμής, μέλασμα, μαύρους κύκλους, κηλίδες, ραγάδες σε στήθος, γλουτούς και κοιλιά καθώς και σε χαλάρωση. Τέλος η θεραπεία PRP ενδείκνυται σε περιπτώσεις αλωπεκίας κάθε είδους (ανδρογενετική, γυροειδής, διάχυτη) αλλά και για την πρόληψή της . Χρειάζονται από 1 έως 4 συνεδρίες το χρόνο ανάλογα με την ηλικία.

Η μεσοθεραπεία αποτελεί μία πολύ αποτελεσματική μέθοδο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος. Στο πρόσωπο, η μεσοθεραπεία είναι ιδανική για ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη, στο σώμα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, της χαλάρωσης και του τοπικού πάχους, και στο τριχωτό της κεφαλής για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με ανώδυνες μικροενέσεις. Η διαδικασία της μεσοθεραπείας προσώπου διαρκεί 15-20 λεπτά.
Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Για το βέλτιστο αποτέλεσμα, απαιτούνται περίπου 5 έως 10 συνεδρίες. Μια κάθε 1,2 ή 3 εβδομάδες ανάλογα με τη θεραπεία αλλά και θεραπείες συντήρησης του αποτελέσματος κάθε χρόνο.

Ξεχάστε ότι μέχρι τώρα ξέρατε για την αποτρίχωση με lazer. Στην ……. γίνεται με νέας γενιάς laser Alexandrite για την μόνιμη αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. Η εφαρμογή της αποτρίχωσης με laser είναι ανώδυνη. Όμως αν ο ενδιαφερόμενος το επιθυμεί, μπορεί να γίνει χρήση κρέμας τοπικής αναισθησίας.

Ο αριθμός των συνεδριών αποτρίχωσης με laser εξαρτάται από την περιοχή όσο και από τα αίτια που προκαλούν την τριχοφυΐα.
Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοσθεί η αποτρίχωση με laser στις γυναίκες είναι το πρόσωπο, το μπικίνι όπως και σε πόδια, χέρια, μασχάλες, κοιλιά, μέση και ράχη.

Στους άνδρες είναι το στήθος, η πλάτη, οι βραχίονες, οι μηροί, οι γάμπες και γλουτοί και στο στο πρόσωπο τα ζυγωματικά, ο λαιμός, ο αυχένας και τα αυτιά.

Στο πρόσωπο υπάρχουν πολλές περιοχές με πολύ ευαίσθητο δέρμα, όπου το καθημερινό ξύρισμα τις ερεθίζει και συχνά τις τραυματίζει. Το Dermapen χρησιμοποιεί την τεχνολογία micro-needling , κατά την οποία πολλαπλές μικροακίδες διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία αυτόματης δόνησης. Οι μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα διεγείρουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και τα προϊόντα θεραπείας διεισδύουν έως τους ινοβλάστες.

Το dermapen προκαλεί ηπιότερο τραύμα, πολύ μικρή επιδερμική φθορά και κυρίως λιγότερο πόνο. Είναι τόσο εξελιγμένο ώστε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως γύρω από τα μάτια και τα χείλη, ή επάνω στη μύτη. Χρειάζονται 4-6 θεραπείες ανά 4 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία Dermapen.

Το PLEXER είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που χρησιμοποιεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό. Η θερμοκρασία αυξάνεται επιλεκτικά σε μια συγκεκριμένη ζώνη, εξατμίζοντας τους δερματικούς ιστούς χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες στιβάδες. Η νέα αυτή μέθοδος τείνει να αντικαταστήσει τη βλεφαροπλαστική τόσο του άνω όσο του κάτω βλεφάρου με 2 ή 3 συνεδρίες. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη συνεδρία. Είναι μια ασφαλής μη χειρουργική μέθοδος που έχει επίσης και άλλες εφαρμογές όπως ουλές, υπερμελαχρώσεις, τατουάζ, χαλάρωση.

Η θεραπεία με το kuma shape είναι μια μη επεμβατική μέθοδος μείωσης της κυτταρίτιδας και του λίπους. Το μηχάνημα συνδυάζει 4 διαφορετικές τεχνολογίες. Υπέρυθρες ακτίνες, διπολική ραδιοσυχνότητα, παλώμενο vaccum και massage rollers. Λειτουργεί με αύξηση της οξυγόνωσης και του μεταβολισμού και βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση της κυτταρίτιδας, η σύσφιξη του δέρματος και η σμίλευση του σώματος. Αυτά είναι ορατά από τις πρώτες 4 συνεδρίες.

Με την εφαρμογή της θεραπείας με τα νήματα σχηματίζεται ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει τους ιστούς σε πρόσωπο και σώμα. Δεν αντικαθιστά το χειρουργείο αλλά αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική σε άτομα που έχουν ήπια ή πιο σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν υποβληθούν σε επέμβαση.

Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και συγκεκριμένα σε μέτωπο, μεσόφρυο, πόδι χήνας, σακούλες κάτω από τα μάτια, μάγουλα, οβάλ του προσώπου. Έχει επίσης καταπληκτικά αποτελέσματα στο υποσάγωνο, στις γραμμές της μαριονέτας, και κυρίως στο λαιμό. Στο σώμα εφαρμόζεται σε στήθος, γλουτούς , χέρια μηρούς κοιλιά και γενικά όπου υπάρχει επιδερμική χαλάρωση.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό. Η νέα αυτή διάταξη του κολλαγόνου, δηλαδή η νέα στήριξη του δέρματος μεταφράζεται σε σύσφιξη και το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι το lifting. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως σε ποσοστό (20-30%) και βελτιώνονται συνεχώς τους επόμενους τρεις έως έξι μήνες. Διαρκούν 12-18 μήνες. Πρέπει να τονίσουμε ότι η θεραπεία γίνεται μόνο σε μία συνεδρία και σε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και χειμώνα και καλοκαίρι.

Τέλος στο ……. για σμηγματορροικές υπερκερατώσεις ,θηλώματα, κονδυλώματα, ραγάδες, ουλές, ανάπλαση συνιστάται η χρήση του CO 2 laser.

Μοιραστείτε το!

Comments