Σχετικά με εμάς

Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζουμε στον odigosrodou.gr.
Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τη Ρόδο!

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πλήρως ενημερωμένο οδηγό επαγγελματιών και επιχειρήσεων. Στην ύλη του, περιλαμβάνει πλούσιο όγκο πληροφοριών, ενώ για την άρτια γραφιστική και τεχνική του υποστήριξη, εργάζεται μια πολυπληθής ομάδα έμπειρων επαγγελματιών.

Συντάκτες ύλης, διαφημιστές, δημοσιογράφοι, διορθωτές, γραφίστες, προγραμματιστές, υπεύθυνοι marketing, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και θέτουν το odigosrodou.gr στη διάθεσή όλων σας.

Εδώ θα βρείτε, με τον πλέον γρήγορο και απλό τρόπο, συγκεντρωμένους όλους τους επαγγελματίες του νησιού, με τα αναλυτικά τους στοιχεία, μέσα από 560 επαγγελματικές κατηγορίες.

Έτσι, θα έχετε ανά πάσα στιγμή, πρόσβαση στα στοιχεία και το προφίλ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ρόδο, και μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  που  μπορούν να σας προσφέρουν.

Ταυτόχρονα ο odigosrodou.gr, σας ενημερώνει με αναλυτικές παρουσιάσεις και προτάσεις για την αγορά, την έξοδο, την ψυχαγωγία, το σπίτι, τον επαγγελματικό χώρο, τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, την υγεία, την ευεξία, το αυτοκίνητο, τον επαγγελματικό χώρο και τα προϊόντα.

Βάλτε τον στην καθημερινότητά σας και επωφεληθείτε!

Ο odigosrodou.gr σχεδιάστηκε για να παρέχει άμεση ενημέρωση στον σύγχρονο καταναλωτή και αποτελεσματική προβολή στον επαγγελματία.

Όποια δουλειά και αν κάνετε, δώστε το δικό σας μήνυμα στους σύγχρονους  καταναλωτές, που καθημερινά κάνουν  έρευνα, πριν την πραγματοποίηση των αγορών τους.

Χιλιάδες πελάτες, κάθε μέρα αναζητούν διαδικτυακά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μπορείτε να τους προσφέρετε.

Η επιχείρησή σας είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Εξελιχθείτε και εσείς. Ακολουθήστε τους σύγχρονους τρόπους διαφήμισης και αυξήστε τη δουλειά σας.

Ο odigosrodou.gr είναι αυτό που θα σας προσφέρει ότι χρειάζεστε!

Ο odigosrodou.gr είναι η συνέχεια μιας επιτυχημένης επιχειρηματικής διαδρομής, της εταιρίας των Επικοινωνιών Κρήτης Ε.Π.Ε  και της Εκδοτικής Κρήτης-Νεκτάριος Σερμάκης.

Εδώ και 25 χρόνια, η εταιρία δραστηριοποιείται στην Κρήτη, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη στη Λάρισα, και τώρα στη Ρόδο.

Οι εταιρεία ασκεί ένα ευρύ φάσμα εργασιών, στους τομείς της επικοινωνίας και της διαφήμισης, των έντυπων εκδόσεων, των εκτυπώσεων, των ραδιοφωνικών υπηρεσιών αλλά και την οργάνωση κορυφαίων εκθέσεων.

 

Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Σερμάκης

Εκδότης, Διοργανωτής Εκθέσεων, Μέλος της Δημοσιογραφικής Ένωσης ΠΑΔΕ

Ο odigosrodou.gr στηρίζεται και προβάλλεται από τα παρακάτω μέσα που έχουμε δημιουργήσει!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ