Ξύλινα κουφώματα αντοχής και αισθητικής από την εταιρία …

Ξύλινα κουφώματα αντοχής και αισθητικής από την εταιρία …

Το ξύλο είναι ένα άριστο υλικό, ένα δώρο της φύσης στον άνθρωπο, που διακρίνεται για την αισθητική αλλά και την αντοχή του. Πλέον αποτελεί το ενδεδειγμένο δομικό υλικό για κουφώματα και άλλες δομικές κατασκευές καθώς έχει απεριόριστες δυνατότητες εφαρμογών.

ξύλινα κουφώματα δημιουργούν μια διαφορετική αισθητική στον χώρο μας και αποπνέουν μία εξαιρετική αίσθηση ζεστασιάς και θαλπωρής. Η εφαρμογή τους, τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, δημιουργεί μια διαφορετική αισθητική αποπνέοντας ζεστασιά και θαλπωρή.

Αν και εσείς ενδιαφέρεστε για ξύλινα κουφώματα ο οdigosrodou.gr, σας προτείνει να απευθυνθείτε στην οικογενειακή επιχείρηση …  που θα βρείτε ….

Εμπιστευθείτε τους και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώνει μια ολόκληρη ζωή!

Στην … η οικολογική φύση του ξύλου συνδυάζεται αρμονικά με την καινοτομία και προσφέρει την πιο όμορφη εμφάνιση στην καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

 

Κάποια από τα πιο σημαντικά προτερήματα των ξύλινων κουφωμάτων, είναι η ηχομόνωση αλλά και η τέλεια θερμομόνωση που παρέχουν.

Έτσι εξασφαλίζεται η ηρεμία στο χώρο τοποθέτησης και παράλληλα διατηρείται η σωστή θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτιρίου ενώ μειώνετε το κόστος για θέρμανση και ψύξη καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Παρακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις του σύγχρονου Design, στόχος της … είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας καλαίσθητες κατασκευές, οι οποίες θα αναδείξουν μοναδικά τον οποιοδήποτε χώρο σας .

Οι επαναστατικές τεχνολογικές μέθοδοι παραγωγής που εφαρμόζονται, δίνουν μια νέα ώθηση στο ξύλινο κούφωμα.

Η οικογενειακή επιχείρηση …  ιδρύθηκε το … από ….  έχοντας ως κύριο αντικείμενο εργασιών την κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων και ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Στα μέσα τις δεκαετίας του … , η εξειδίκευση της εταιρίας αποκλειστικά στην κατασκευή ξύλινων θερμο-ηχομονωτικών κουφωμάτων και πορτών εισόδου ασφαλείας, την καθιέρωσε σε μια από τις πρωτοπόρες μονάδες παραγωγής κουφωμάτων σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, με την είσοδο της δεύτερης γενιάς στο χώρο και με εμπειρία … και πλέον ετών, η εταιρία…. συνεχίζει την παραγωγή ξύλινων εξωτερικών ανακλινόμενων κουφωμάτων και εισόδων ασφαλείας, εξαιρετικής ποιότητας και σχεδιασμού, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας και του επαγγελματικού σας χώρου.

Η εταιρία πλέον διαθέτει ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής 3.000 τμ, ενώ αναβαθμίζεται συνεχώς με επενδύσεις σε υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Η ειδική επεξεργασία στην οποία υποβάλλονται οι πρώτες ύλες, εγγυάται άριστη συμπεριφορά ακόμη και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Η εταιρία … διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε εκτέλεση έργων υψηλών απαιτήσεων, όπως ξενοδοχειακές μονάδες με στενά χρονοδιαγράμματα και κατασκευαστικές απαιτήσεις, παραδοσιακές κατασκευές κουφωμάτων διατηρητέων κτιρίων και κατοικιών, πάντοτε με τη χρήση σύγχρονων υλικών για την καλή λειτουργία και αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Στόχος της οικογένειας…  άλλωστε, είναι το χτίσιμο μακροχρόνιων, δυνατών σχέσεων με τους πελάτες της. Ακόμη και μετά την τοποθέτηση, οι άνθρωποι της εταιρίας παραμένουν δίπλα τους, με καθοδήγηση και συμβουλές για τη σωστή λειτουργία και συντήρηση των κουφωμάτων.

Επισκεφθείτε και εσείς την έκθεσή τους  στο … και ενημερωθείτε για την τεράστια γκάμα των δραστηριοτήτων τους .

Η  αναλαμβάνει πάσης φύσεως ξυλουργικές εργασίες μεταξύ άλλων, κατασκευή ξενοδοχειακού εξοπλισμού, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, πόρτες εισόδου ασφαλείας, ξύλινα παντζούρια, ειδικές κατασκευές ξύλινων κουφωμάτων, εσωτερικές πόρτες, πέργκολες, ξύλινες σκάλες, αλλά και διαχωριστικά .

Η εταιρία, με την μεγάλη εμπειρία της δημιουργεί ακόμη, εκπληκτικά πορτοπαράθυρα και ξύλινες κατασκευές για ιερούς ναούς, που ταιριάζουν απόλυτα με το ύφος, και την αρχιτεκτονική των ιερών αυτών χώρων

Στην εταιρία της οικογένειας … πιστεύουν με στοιχεία… ότι τα ξύλινα κουφώματα διαρκούν για μια ζωή! Γι’ αυτό σας προτείνουν να μυηθείτε και εσείς στα οφέλη που θα σας παρέχουν διαχρονικά!

Μοιραστείτε το!

Comments